Actieve Vakanties
Actief bezig zijn bij ons op de locatie

Vos Outdoor biedt een gevarieerd menu van ontspannende en inspannende activiteiten voor volwassenen en kinderen aan. De activiteiten vinden meestal plaats in de omgeving rondom Presle, Frankrijk

Bij sommige van de activiteiten is er de mogelijkheid dat op een andere plaats te doen. Mocht dit het geval zijn dan wordt dat vermeld. Alle activiteiten zijn onder begeleiding van enthousiaste ervaren instructeurs.

Aanbod van activiteiten

- Wandelen
- Boogschieten
- Klimmen
- Via Ferrata
- Abseilen
- Canyoning
- Raften
- Hydrospeed
- Grotten
- Animatie programma (4 t/m 12 jr)

Alle bovengenoemde buitensportactiviteiten brengen mensen op een ongedwongen wijze bijeen. Soms moet je echt samenwerken (raften, klimmen en abseilen) en af en toe help je elkaar op moeilijke punten. Van lieverlee leer je je mededeelnemers van een heel andere kant kennen.


Onderstaand vindt u het aanbod van de reizen welke Vos Outdoor organiseert, aangepast aan de wensen van verschillende doelgroepen. Klik op het soort reis dat u aanspreekt en u krijgt meer informatie.

Aanbod van Reizen

• Gezinnen
• Eénoudergezinnen
• Singel Beeldhouw reis
• Singel Actief reis
• Singel Wandel reis.
• Klim reis
• Canyon Special
Locatie

Presle een klein dorpje in de Franse Alpen

De camping ligt 638 meter en op een kleine vijf minuten lopen van het dorpje Presle. Beneden in het dal ligt het grotere dorp La Rochette hier vind je alles wat je nodig hebt.
La Rochette is een leuk dorp met op de woensdag de plaatselijke markt. Verder zijn er in de omgeving 3 supermarkten en natuurlijk het plaatselijke terras is ook aanwezig.

De camping
• Camping l' Aventure - www.campinglaventure.com

U verblijft op de camping l' Aventure. De camping is vernoemd naar alle geweldige avonturen die je hier in de omgeving kan beleven. Dit is de uitvalsbasis van Vos Outdoor. Op de camping kunt u een camping plek huren en of een van de accommodaties die er beschikbaar zijn. Het is een kleine overzichtelijke camping en de kinderen hebben geen probleem om hier de weg te vinden. De kinderen zullen snel aanspraak met elkaar kunnen hebben en al snel de hele camping over rennen.
Over de camping loopt er een klein stroompje waar je lekker met je voeten in kunt en de kinderen in kunnen struinen.

Er is een geen zwembad aanwezig op de camping. In la Rochette is er een openbaarzwembad waar de gasten van de camping 4 keer gratis kunnen gaan zwemmen. Bij het barretje van de camping heb je de mogelijkheid om een ijsje te kopen of iets te drinken. Verder is er een open netwerk om te internetten (WiFi).

Het sanitair van de camping ligt op een 50 meter lopen van de campingplaatsen. Het toilet gebouw is in 2020 volledig gerenoveerd er zijn 8 toiletten en 8 douches aanwezig. Er is ook een wasmachine aanwezig. Mocht je toch nog zelf willen wassen dan kan dat.

Faciliteiten

U beschikt over een ruime bungalowtent. Deze is ingericht met een eenpersoons bedden. In het keukenblok vind u een koelkast met vriesvak. Een vierpits fornuis en natuurlijk de nodige keuken inventaris is aanwezig.

Mocht u geen zin hebben om te koken dan kunt u aanschuiven op ons terras. Tegen een kleine vergoeding kunt u mee eten. Het menu bestaat altijd uit drie gangen en is inclusief een lekkere streekwijn, limonade en water.

De omgeving

Gelegen op het Belledonne massief ligt de camping op een hoogte van 638 meter. Met het uitzicht op de Chatreuses en het massief des Bauges. De camping ligt echt in de bergen. Vanuit de camping zijn er tal van avonturelijke uitstapjes te doen. De perfecte uitvalsbasis voor een mooie actieve vakantie.
Je zult ook versteld staan van het natuurschoon wat hier allemaal is. Loop een stuk omhoog en vind een van de vele zwemplekjes aan het riviertje de Gelon.

Mocht je de stad missen dan un je nog een uitstapje doen naar een van de steden Grenoble (35 KM) en of Chambery (25 km). Natuurlijk kun je ook nog richting Turijn (Italië) om even de itelaanse cultuur mee te pikken.