Actieve vakanties
Vos Outdoor biedt een gevarieerd menu van ontspannende en inspannende activiteiten voor volwassenen en kinderen. De activiteiten vinden meestal plaats in de omgeving rondom Axat, Frankrijk

Bij sommige van de activiteiten is er de mogelijkheid dat op een andere plaats te doen. Mocht dit het geval zijn dan wordt dat vermeld. Alle activiteiten zijn onder begeleiding van enthousiaste ervaren instructeurs.

Aanbod van activiteiten

- Carcassonne-Boogschieten
- Wandelen- Klimmen
- Klimmen
- Via Ferrata
- Abseilen
- Canyoning
- Raften
- Hydrospeed
- Grotten
- Bivaktocht
- Animatie programma (4 t/m 12 jr)

Alle bovengenoemde buitensportactiviteiten brengen mensen op een ongedwongen wijze bijeen. Soms moet je echt samenwerken (raften, klimmen en abseilen) en af en toe help je elkaar op moeilijke punten. Van lieverlee leer je je mededeelnemers van een heel andere kant kennen.

Fysieke en mentale gesteldheid

Hierboven genoemde activiteiten worden begeleid door deskundige en ervaren instructeurs. De deelnemers worden geacht de instructies nauwkeurig op te volgen en zelf een goede fysieke en mentale gesteldheid mee te brengen.

Voor de genoemde activiteiten is een speciale aanvullende verzekering verplicht. De aanvulling op je verzekering moet een dekking bevatten voor gevaarlijke sporten. Check je polis of vraag bij u verzekeringsmaatschappij of u hiervoor verzekerd bent. Zo niet, dan kunt u via ons een aparte aanvullende verzekering afsluiten.

De instructeurs hebben allen een EHBO-pakket bij zich tijdens de activiteiten. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze op de hoogte zijn van het feit dat alle activiteiten een bepaald risico met zich meebrengen. Ter bevestiging hiervan vragen wij u voorafgaande aan de activiteiten een validiteitverklaring te tekenen. Met het tekenen van de validiteitverklaring geeft u eveneens aan dat u zich zelf in staat acht de activiteit op een goede manier te volbrengen, zonder jezelf en daarmee ook u mededeelnemers in gevaar te brengen.